04-06-2020

(VIDEO) Radović: Pokazali smo DPS-u gdje mu je mjesto i gdje će mu mjesto biti u septembru

Predsjednik SO Budva Krsto Radović kazao je nakon sinoćne sjednice da su ostvarili još jednu pobjedu i na taj način, kako je istakao, pokazali DPS-u gdje mu je mjesto, i gdje će mu mjesto biti u septembru.



"Nema vlasti - nema pljačke, pljačkati više Budvu neće. Danas smo poslali jasne poruke a građani su nam rekli da se ne svađamo, da se poštujemo, da se uvažavamo, i da pobjedimo DPS koji će doživjeti najveći poraz na narednim izborima , kakav će se prepričavati decenijama", proučio je Radović.



Iz naše Budve kreću promjene u cijeloj Crnoj Gori , i ako bog da u septembru ćemo imati vlast i na državnom nivou.

"Još jednom se zahvaljujem svim građanima koji su nam dali ogromnu podršku, i meni i gospodinu Careviću. Koji su nam poslali mnogo poruka podrške, prosto taj osjećaj pravde koji smo trebali da branimo, i pravo građana BD se prosto večeras moralo odbraniti. Odbranili smo ga prije nekoliko dana, dva puta za redom u dva zasjedanja, i danas smo ga odbranili treći put. Dakle gospodo iz DPS-a, pozivam vas da vam ne pada na pamet da sazivate bilo kakve paralelne Sjednice, ili bilo što gdje kršite zakon Crne Gore.
Mi smo danas ispoštovali, sve procedure, sve je ispoštovano", naglasio je on.