18-08-2020

(VIDEO) Ružić: Budva je bastion slobodarske Crne Gore

Ispred zgrade Opštine Budva i ovoga jutra zatekli smo već uveliko poznatu situaciju. Policiju i privatno obezbjeđenje na ulazu i razriješene funkcionere koji traže svoja kako kažu "legitimna prava".



Carević, Radović, Pejović i Vujović neumorni su i istrajni u svojoj namjeri da uđu u zgradu lokalne smaouprave kako bi kako kažu "završili započete poslove".



Prisutnima se jutros prvi obratio Nenad Franeta, koji je kazao kako je predstavnicima DPS-a nakon nemilih događaja, koji su Budvu zadesili krajem juna, ponuđena ruka i opcija da se sjedne za sto i dogovori, ali su oni to dobili.



"Umjesto pružene ruke oni su nama ponudili pendreke, suzavce i nasilje. Sada deset dana pred izbore i dalje vidimo scene kakve Budva ne zaslužuje. Vidimo asove njihove korpucije koji nude prosperitet, ali ne propsperitet za sve nas, već za svoje džepove" , poručio je Franeta.

Nikola Ružić, se obratio građanima po pitanju kako je kazao nemile situacije koja se dešava u našem gradu.



"Nažalost pojavili su se neki ljudi koji su odlučili da na silu i mimo volje naroda, pokažu kako mogu da vode ovaj grad. Mi smo ovdje da im pokažemo kako volja građana Budve nije to što oni spovode. Srećan sam što su građani Budve i pored svih pendreka, suzavaca i šok bombi, pokazali nevjerovatnu hrabrost i odlučnost i siguran sam da je Budva bastion slobodarske Crne Gore", poručio je Ružić.

Podjsećamo do izbora je ostalo još 12 dana, dok je Opština Budva blokirana već skoro dva mjeseca.