02-12-2020

(VIDEO) U Budvi se svakodnevno dezinfikuju ulice i objekti po preporukama NKT-a

U skladu sa mjerama opštinskog tima za zaštitu stanovništva, pripadnici Službe zaštite i spašavanja svakodnevno dezinfikuju javne objekte i površine u gradu.

(VIDEO) U Budvi se svakodnevno dezinfikuju ulice i objekti po preporukama NKT-a | Radio Televizija Budva

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, pored redovnog pranja gradskih ulica, svakodnevno deizinfikuju javne objekte u gradu koji spadaju u grupu kritičnih zbog širenja epdiemije koronavirusa.

Tokom prethodnih dana dezinfikovana je Kovid ambulanta kao i prostorije Doma zdravlja.

"Mi radimo sve što je do nas i što možemo učiniti, a to je dezinfekcija našeg grada, prije svega, najvitalnijih objekata koji su u javnoj upotrebi, mjesta koja su najposjećenija i najkritičnija. Tako da na molbu i u saradnji sa rukovodstvom Doma zdravlja i ljekarima svakodnevno dezinfikujemo Kovid ambulantu i Dom zdravlja gdje se skuplja dosta ljudi. Nadamo se da ćemo na ovaj način pomoći sprejačvanju širenja virusa i još jednom apelujem na naše sugrađanje da se pridržavaju mjera, da se ne okupljaju u većem broju, pogotovo u zatvorenim prostorijama" kazao je za denevno informativnu emisiju Polis načelniK Službe Dragan Božović.

Kako bi se svi zaposleni u RTV Budva osjećali sigurno na radnom mjestu, tokom vikenda je urađeno kompletno čišćenje zgrade kao i dezinfekcija svih prostorija.

Božović je istakao da će se ove aktivnosti kontinuirano sprovoditi dokle god to nalaže epidemiološka situacija u našem gradu.


Opširnije u prilogu Lidije Bojović:




D.B.