03-06-2023

Vukšić: Nikšiću trebaju sloga i nova radna mjesta, za takav Nikšić se mi borimo

Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić zajedno sa kandidatima za poslanike Markom Milačićem i Vladislavom Dajkovićem obišao je Nikšić gdje su razgovarali sa građanima i predstavili program za koji se zalaže Narodna koalicija.


Foto: Lista „Narodna koalicija – Složno i tačka“

Vukšić je tom prilikom poručio je okupljenima da se u Nikšiću nisu okupili slučajno, jer je iz tog grada, kako je rekao, sve krenulo.

„Krenula je duhovnost i krenulo je oslobođenje. Sjećamo se nažalost i hapšenja našeg Mitropolita u Nikšiću, kada je narod složno ustao i rekao ne diktatorskom režimu koji je, kao što nam je svima poznato, i u vašem gradu i u cijeloj Crnoj Gori uništio sve ono što se uništiti može. Nikšiću trebaju sloga i nova radna mjesta, za takav Nikšić se mi borimo. Kao što je sve krenulo iz vašeg i našeg Nikšića, i duhovnost i oslobođenje, tako znamo da će i ovoga puta biti, ujedinjeno i složno uz veliku Narodnu koaliciju“, istakao je Vukšić.

Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Marko Milačić poručio je da je glas za tu listu glas za 30. avgust 2020. godine u punom smislu te riječi.

„Glas za Narodnu koaliciju je glas i za 2. april 2023. godine kojim je završeno drugo poluvrijeme pobjede nad Milom Đukanovićem. Glas za broj pet i za Narodnu koaliciju, a to želim baš odavde iz Nikšića da kažem, je glas koji je slušao narod u toku litija i svi ljudi u Narodnoj koaliciji su bezrezervno uvijek bili sa narodom, kao što smo i danas i zbog toga smo odabrali naziv „Narodna koalicija – Složno i tačka“.
Narodna koalicija je velika priča, ne samo za ove izbore, nego za budućnost, za godine koje su pred nama. Građani Crne Gore i građani Nikšića dobili su veliku, časnu, poštenu, stručnu političku ponudu koja će u narednom periodu biti nezaobilazan politički faktor u Skupštini Crne Gore i u Vladi Crne Gore. Narodna koalicija će biti glas naroda u Skupštini Crne Gore, a glas naroda u Vladi Crne Gore biće naš nosilac, Dejan Vukšić“, kazao je Milačić.

Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Vladislav Dajković poručio je:

„Kao neko ko je upoznao svaki metar ovoga grada, na stotine nišićanki i nikšićana poručio bih građanima Nikšića: Znamo se i zato znate da vas mi nikada nismo izdali. Narodna koalicija do pobjede.“