21-06-2019

Za djecu iz Bijele prikupljeno 3849,85 eura

Na tradicionalnoj, devetoj po redu humanitarnoj akciji "Za pomoć djeci doma u Bijeloj", koja je u organizaciji PPU „Vini Pu“ iz Budve održana danas, prikupljeno je 3849,85 eura.

Za djecu iz Bijele prikupljeno 3849,85 eura | Radio Televizija Budva

"Od prodaje radova prikupili smo 1.179,85 e na račun doma "Mladost" uplaćeno je 2670,00, ukupno 3849,85 eura", saopštili su organizatori, zahvaljujući se svima na podršci i učešću.


Veliki broj građana sa svojom dječicom je došao da podrži akciju. Dosta turista i ljudi koji su bili u prolazu, rado su se priključili ovom humanitarnom događaju.

Djeca iz vrtića "Vini Pu" kao i djeca iz vrtića iz Kotora, Ulcinja, Bara, Podgorice, Budve, a i djeca iz Doma „Mladost“ iz Bijele, uveličali su današnju akciju svojim nastupima, tj. recitacijama i zajedničkim plesom uz različite koreografije.


U programu su učestovala djeca iz sledećih vrtića: PPU „Vini Pu“ Budva, PPU „Artić Pinokio“ Podgorica, PPU „Mali princ“ Podgorica, PPU „Svetionik“ Bar, PPU „Osmijeh“ Kotor, kao i djeca iz doma „Mladost“ iz Bijele", dok su prijatelji akcije bili, Opština Budva, TOB, JP Morsko dobro, Crveni krst Budva, restorani Porto, Kužina, Vidikovac Vista, Pivnica Nik gold, zatim, Aqua park, Extra taxi i RT Budva.


Za svu prisutnu djecu i odrasle bilo je organizovano posluženje i napitci, uz puno dobre zabave, igru, pjesmu i smijeh.