06-02-2021

Zekić: Franeta je daleko od prave Crne Gore

Povodom juče izrečenih navoda od strane IO Prava Budva saopštenjem za javnost obratila se dr. Marija Zekić, specijalista opšte i porodične medicine.


Foto: Vijesti

Saopštenje prenosimo integralno:

Gospodine Franeta, daleko ste Vi od prave Crne Gore.

U pravoj Crnoj Gori, kakvu je pamtim, ni jednom Crnogorcu, a kamoli Srbinu, ne bi palo na pamet da na tako jadan, mizeran i maliciozan način pokuša da uruši dignitet i lični kredibilitet jedne dame i doktorice, koja je, bezmalo, lečila celu Budvu, čitavu Vašu porodicu, pa i Vas lično.

Poneli ste se nedžentlmenski, a to ne priliči ni jednom Crnogorcu, Srbinu, niti pravoj, Njegoševoj Crnoj Gori. Na moje navode o katastrofalnoj situaciji u DZ Budva i naporima da naši građani dobiju što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, Vi vadeći keca iz rukava, pominjete moju izjavu pre 15 god, obmanjujući javnost, zarad svojih sitnih interesa, nedostojnih svakog časnog coveka.

Da, rekla sam što sam rekla, to je moja lična stvar, ali nikad nisam uzela člansku kartu DPS-a, nikada nisam bila njihov aktivista, nijedno od moje dece DPS nije zaposlio, niti su meni dali neku veću funkciju. Toliko o Vašoj priči da sam bila neki šraf u DPS-u, da sam htela i stvarno mislila to što sam izjavila, bila bih ne šraf nego mlazni avion.

I ne bih više o alatima, jasno je da je to priča nekog ko nema ni formalno obrazovanje i kome se u delirijum tremensu, umesto miševa prividela neka moja izjava. Čini mi se, da ste napadajući mene, ipak Vi mnogo bliže DPS-u, nego što sam ja ikada bila.