06-06-2023

Živković: Oživjećemo ekonomiju sjevera Crne Gore i otvoriti nova radna mjesta

Kreiraćemo kvalitetne kreditne linije za naše vrijedne domaćine, za naše vrijedne privrednike sa sjevera Crne Gore i nema nikakve dileme da ćemo oživjeti ekonomiju i otvoriti nova radna mjesta”, ukazao je Danijel Živković, osvrnuvši se samo na neke od stvari koje će kao dio vlasti koalicija DPS – SD – LP – DUA uraditi u narednom vremenskom periodu.


Foto: Lista "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković"

U sklopu predizborne kampanje predstavnici liste "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković" posjetili su Bijelo Polje, i tom prilikom obišli dva tamošnja veoma važna privredna subjekta “Mesopromet” i mljekaru “Milka”.

“Imao sam prilike da se danas uvjerim kako pravi domaćini i vrijedni ljudi sjevera Crne Gore, Bjelopoljci, rade na razvoju Crne Gore i rade na otvaranju novih radnih mjesta. Zaista bila je prava privilegija vidjeti kako napreduje naša privreda”, rekao je Živković iz kruga mljekare “Milka”, najstarije mljekare u Crnoj Gori koja upošljava 20 zaposlenih i ima preko 300 kooperanata sa sjevera Crne Gore.

Živković je saopštio da je program koalicije "Zajedno!", pod nazivom "Crna Gora u pokretu" usmjeren na ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

“Zbog toga pozivam sve građanke i građane Bijelog Polja, građanke i građane Crne Gore, da većinski daju svoju podršku koaliciji “Zajedno!” koja se nalazi pod rednim brojem 10”, zaključio je on.