Više od 50 povrijeđenih u sukobima u Zvečanu

Jake snage Kfora razbile su skup građana koji su bili okupljeni ispred Opštine Zvečan. Korišćeni su suzavac i šok-bombe, prenosi RTS.

Novosti

Najčitanije

<a href=/vijesti/kod-petrovca-ulovljena-hama-od-265-kilograma/68151>Kod Petrovca ulovljena hama od 26,5 kilograma</a>

Kod Petrovca ulovljena hama od 26,5 kilograma

Podvodni ribolovac Boško Grivić iz Grblja jutros je kod Petrovca puškom ostvario nesvakidašnji ulov – hamu (Argyrosomus regius) tešku 26,5 kilograma, nekada rasprostranjenu a danas veoma rijetku ribu za Jadransko more.

<a href=/vijesti/saobracajna-nezgoda-u-becicima-jednom-licu-ukazana-pomoc/68154>Saobraćajna nezgoda u Bečićima, jednom licu ukazana pomoć</a>

Saobraćajna nezgoda u Bečićima, jednom licu ukazana pomoć

Na bulevaru u Bečićima u neposrednoj blizini hotela "Splendid" jutros u 5:35h dogodila se saobraćajna nezgoda sa povrijeđenim licima, saopšteno je našem portalu iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.

<a href=/vijesti/hotel-trazi-novosadanku-koja-je-1962-bila-model-za-cuvenu-skulpturu-kupacice/68237>Hotel traži Novosađanku koja je 1962. bila model za čuvenu skulpturu Kupačice</a>

Hotel traži Novosađanku koja je 1962. bila model za čuvenu skulpturu Kupačice

Nesvakidašnji oglas ovih dana može se vidjeti na društvenim mrežama - menadžment Hotela "Berane" i Udruženje građana "Beranda" tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je 1962. godine bila model za poznatu skulpturu "Kupačica".

<a href=/vijesti/cedis-planirana-iskljucenja-struje-na-podrucju-budve-za-danas/68118>CEDIS: Planirana isključenja struje na području Budve za danas</a>

CEDIS: Planirana isključenja struje na području Budve za danas

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez napajanja električnom energijom ostati više budvanskih naselja, saopšteno je iz CEDIS-a.

<a href=/vijesti/dio-budve-u-ponedjeljak-i-utorak-bez-vode/68208>Dio Budve u ponedjeljak i utorak bez vode</a>

Dio Budve u ponedjeljak i utorak bez vode

Zbog neophnodnih radova na mreži iz Regionalnog vodovoda obavještavaju građane da će u ponedeljak 29.05.2023. godine naredih 48 h bez vode biti potrošači u naseljima: Prijevor, Seoce, Svinjista, Jaz, Poljice, Palestina i dio Lastve.

<a href=/vijesti/u-budvi-uhapsena-osoba-kod-koje-je-pronaden-pistolj-sa-metkom-u-cijevi/68111>U Budvi uhapšena osoba kod koje je pronađen pištolj sa metkom u cijevi</a>

U Budvi uhapšena osoba kod koje je pronađen pištolj sa metkom u cijevi

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući planske aktivnosti u prazničnim danima i danima vikenda, ostvarili značajne rezultate na suzbijanju svih vidova kriminaliteta, ali i prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz Uprave policije.