16-06-2020

Željko Dapčević: Nisam korona pozitivan

Naš sugrađanin Željko Dapčević danas je demantovao da je pozitivan na koronavirus istakavši da se pita zašto je nekom palo na pamet da njegov put van Crne Gore, uslijed smrti strica, iskoristi ne bi li ga putem glasina diskreditovao."Osjećam potrebu da Vam se svima, na ovaj način javno obratim. Nakon više od 40 godina našeg suživota u Budvi, prvi put sam doveden u situaciju da na ovaj način reagujem. Odmah da kažem da nisam korona pozitivan, te logično nikog ne mogu ni da zarazim, kao što ni moj sin nije zaražen. Ne znam kome i zbog čega je palo na pamet da moj put van Crne Gore iskoristi ne bi li me putem glasina diskreditovao", naveo je Dapčević u obraćanju javnosti.

Kako je kazao, sa koronom je jedinu dodirnu tačku imao tako što je tokom epidemije, kao vlasnik ugostiteljskog objekta, podržao humanitarne akcije pomoći građanima Budve u tom teškom vremenu.

"Zlonamjerno iskorišćena smrt mog strica, kojeg smo na miru sahranili, bez ijednog zdravstvenog simptoma, bila je povod da se moje ime provlači po elektronskim medijima i kafanskim tračevima. Na ovaj način odbacujem sve neukusne i primitivne priče, kojih je tokom jučerašnjeg dana bilo na pretek. Nadam se da neću više biti primoran da Vam se na ovaj način obraćam", istakao je Dapčević.