31-10-2020

Bekamovi zbog korone odgađaju sinu vjenčanje

Bivši fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija odlučili su da vjenčanje svog najstarijeg sina Bruklina odlože zbog pandemije. Kako ne bi dolazili u neprijatnu situaciju da skraćuju listu gostiju, vjenčanje koje je bilo planirano za 2021. godinu, pomjereno je za 2022.


Foto: EPA/EFE

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam i njegova vjerenica, glumica Nikola Pelc odložili su vjenčanje zbog epidmije korona virusa. Planirana su navodno dva vjenčanja u septembru 2021. godine, jedno na Floridi, a drugo na imanju Bekamovih u Engleskoj, a kako još uvijek nisu sigurni da li će morati da smanjuju broj gostiju zbog pandemije, odlučili su da ga pomjere za 2022. godinu, prenosi Nova rs.

Budući mladenci su jako nestrpljivi, pa će možda, prema riječima izvora, zvanično sklopiri brak bez velike pompe, a slavlje će naknadno organizovati. Procjenjuje se da će njihovo vjenčanje koštati oko pet miliona dolara.

Međutim, otac glumice, Nelson Pelc, navodno traži da budući mladenci potpišu predbračni ugovor jer ne želi da njegovo bogatstvo, odnosno nasljedstvo njegove ćerke, koje je procijenjeno na 1,6 milijardi dolara, završi u rukama Bekamovih, ukoliko dođe do razvoda, iako se bogatsvo Bekamovih procenjuje na oko 45 miliona dolara, prenosi Nova rs.

Podsetimo, Nikola i Bruklin verili su se nakon sedam mjeseci veze, a vernički dijamantski prsten najstariji sin Bekamovih platio je nevjerovatnih 200.000 dolara.


(Nova.rs)