22-10-2021

Da li ste se upoznali sa performansama Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 telefona?Dvadeset i prvi vijek je definitivno obilježen raznim trendovima u gotovo svim sferama naših života.

Promjene su najintenzivnije na polju tehnologije, a posebno u svijetu mobilnih telefona. Posljednji trend koji je osvojio svijet donio je Samsung uz svoje preklopne telefone nove galaksije Galaxy Z Fold3 5G ili Z Flip3 5G.

A šta ih je tako brzo izdvojilo na tržištu? Otkrićemo vam kroz sjajne performanse. Zamislite da, dok gledate najpopularnije TikTok i Reels sadržaje, možete da napravite fenomenalne snimke i fotografije koje će oduševiti i osvojiti mreže? Moguće je i garantujemo vam da ćete, uz fenomenalne karakteristike najnovijih Samsung preklopnih telefona, „high reach“ na društvenim mrežama biti zagarantovan.Stabilno, spremno, krećemo!

Galaxy Z Flip3 telefon je kao stvoren za ljubitelje specifičnih i autentičnih fotografija. Uz pomoć Flex režima, telefon će poslužiti i kao stalak koji stabilizuje kameru dok stoji pod pravim uglom. Dovoljno je da pronađete pravi ugao, postavite Flip3 na radnu površinu i uživate u fotkanju ili snimanju kao da posjedujete profesionalni stativ. Video će sada podrhtavati samo kada je to stvar vašeg izbora. Dobar TikTok će se jednostavno sam snimiti.

Takođe, možete slikati selfi zadnjom kamerom bez potrebe da otvorite telefon. Samo pritisnite dugme za zvuk sa bočne strane i blenda okida. Pored toga, Flip3 vam omogućava i snimanje kada je telefon preklopljen, dok opcija dvostrukog pregleda pruža priliku vašim prijateljima da provjere svoje poze na spoljašnjem ekranu, da snimak bude dobar iz prve. Samo uključite snimanje i kamera će sama odraditi centriranje, čak i ako se neprekidno krećete ili ljudi stalno ulaze i izlaze iz kadra.Koliko kamera na telefonu je dovoljno?

Zasto ovaj model pravi tako nevjerovatne fotografije? Galaxy Z Fold3 ne posjeduje jednu, dvije ili tri, već čak 5 različitih kamera na 3 različita mjesta pomoću kojih ćete otvoriti nove dimenzije fotografije. Uz ovaj telefon sada imate mogućnost da napravite selfi i sa zadnjom kamerom, uz Flex režim rada, ne koristeći ruke. Dovoljno je da namjestite ugao telefona koji vam odgovara, postavite ga i prepustite telefonu da odradi magiju. Ovo je sigurno sjajna vijest za one koji ne mogu u svakom trenutku pronaći osobu koja će ih uslikati.

Pored toga, možete provjeriti upravo snimljenu fotografiju bez odlaska u galeriju. Sklopite telefon da bi se aktivirao Flex režim ili uključite režim za pregledanje snimaka u aplikaciji kamere, i jednostavno vidite šta nedostaje vašoj fotografiji ili snimku. Ponovite ga dok vam je kamera još uvijek uključena.
Portet je „IN“, a Galaxy Fold3 vam omogućava da snimke pretvorite u portrete. Jednostavno izvucite potrebnu dubinu polja i osvjetljenje koristeći samo zadnju kameru. Zahvaljujući zadnjoj i spoljašnjim kamerama, takođe, možete sakupiti i svu potrebnu noćnu svjetlost za jasno očuvane boje i jasnoću snimka.
Napraviti Reels ili TikTok sada je „peace of cake“. Snimajte situacije iz različitih uglova koristeći različite kamere – ali i spoljašnju i zadnju kameru istovremeno.

Više o Samsung Galaxy Z Fold3 i Flip3 5G telefonima pogledajte na sajtu https://www.samsung.com/rs/