28-09-2019

Doris Ražnatović predstavila knjigu "Ja sam život"

U organizaciji NIP "Art press" iz Budve, u press centru budvanskog hotela Tre Canne, predstavljana je knjiga pod nazivom "Ja sam život" autorke Doris Ražnatović iz Budve.


Riječ je o knjizi kratkih priča mlade autorke, čiji je izdavač "Samo korak" iz Beograda.

"Kada sam pročitala prve priče u ovoj knjizi, shvatila sam, da Doris ima i zna šta da kaže, ona kao mlada i savremena žena, ukazuje na ono što smo kao društvo možda zaboravili, a to je nedostatak empatije, kazala je, govoreći o knjizi", novinarka Dušanka Bašić – Cvetković.

Doris piše veoma zrelo, kazala je ona, ukazujući na mnoge anomalije u
društvu, nad kojima bi trebali da se zamislimo. Njena knjiga zove se Ja sam život, a ja bih kazala, da Doris piše sa toliko ljubavi, da se može reći, da je Doris ljubav, kazala je pored ostalog novinarka Dušanka Bašić – Cvetković.

Noderator večeri bio je dramaturg Miloš Boreta, dok je izvode iz knjige, govorila autorka.

Doris Ražnatović je rodjena u Ulcinju 1991. godine. Završila je Fakultet poilitičkih nauka, odsjek politikologije i postdiplomske studije na Pravnom fakultetu u Podgorici, na smjeru Ustavnog prava. Svoje tekstove i kratke priče objavljuje u javnosti pod imenom Dulcinea, a za kratko vrijeme, privukla je veliki broj čitalaca, saopštio je organizator promocije, budvanski "Art press".