26-08-2020

Dr Miloš Bigović podržao koaliciju "Mir je naša nacija"

"Polazeći od svojih uvjerenja i opredjeljenja koja su usmjerena prema miru i zajedništvu kao osnovnim pretpostavkama za sveobuhvatni ekonomski i privredni razvoj naše države, odlučio sam da podržim koaliciju "Mir je naša nacija" koju predvodi Aleksa Bečić", poručio je dr Miloš Bigović, nekadašnji poslanik Skupštine Crne Gore i bivši predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi.



Prema njegovim riječima, upravo ova koalicija u svom programu i javnom djelovanju baštini sve one elemente koji su danas potrebni za promjenu vlasti, ali i, kako smatra on, promjenu sistema vrijednosti na bolje.

"Takođe, ljudski potencijal i kadrovska reprezentacija koju nudi koalicija "Mir je naša nacija" predstavlja dodatnu snagu koja obećava da će se sve zapisano i rečeno, sprovesti u djelo. Veliki broj ovih ljudi upoznao sam tokom profesionalnog angažmana, ali i u privatnom životu i nemam nikakvu dilemu da su spremni da iskreno založe sve svoje kapacitete i da ugrade svoje znanje i sposobnost u temelje sigurne budućnosti za sve građane Crne Gore", poručio je Bigović.

Kako je istakao, vrijeme je da se Crnu Goru učini ljepšim mjestom za život.

"Da konačno uz pošteno upravljanje, stručan pristup i uz odgovorne ljude na odgovornim mjestima krenemo putem privrednog preporoda i domaćinske valorizacije svih potencijala kojima Crna Gora raspolože od sjevera pa do juga. Zato pozivam sve građane da u što većem broju svoj glas 30. avgusta daju koaliciji "Mir je naša nacija" i zaokruže 11 kao broj mira, sloge i pomirenja među braćom, prijateljima, komšijama i kolegama", zaključio je on.