12-01-2023

(FOTO) Fudbaleri Petrovca počeli pripreme za nastavak prvenstva, Lambulić: Sve teče po planu

Nebesko-plavi su u ponedjeljak 9. januara počeli pripreme za nastavak sezone. Prvi dio priprema odradiće na pomoćnim stadionima fudbalskog kluba Grbalj, nakon toga se sele u Ulcinj gdje ih očekuje drugi dio priprema.


Foto: FK Petrovac

Kako je kazao trener Mladen Lambulić u planu je šest kontrolnih susreta za što bolju pripremu nastavka prvenstva.

"Trenutna situacija u klubu je zadovoljavajuća. Igrači koji su bili prošle godine na okupu ostali su i dalje, što me dodatno raduje, sem Radulovića koji je jako malo vremena bio na golu i Zojića sa kojim nismo nastavili saradnju. Ostali igrači su tu, u svakom slučaju biće nam mnogo lakše jer neke stvari koje smo radili u toku jesenje polusezone nećemo morati da ponavljamo u drugom dijelu. Što se tiče samih priprema, sve teče po planu i programu i tako će biti do početka prvenstva gdje igramo protiv Budućnosti", istakao je on u Sport flash-u".



Adžović i Brnović novo pojačanje FK Petrovac

"Doveli smo dva nova igrača na sredinu terena jer smo generalno tu imali najviše problema, ne igračkih koliko zdravstvenih jer nam je Jovan Vujović nakon utakmice sa Sutjeskom odsustvovao sedam kola i Balša Boričić koji je takođe imao zdravstvenih problema. Mislim da će nam ova dva nova igrača zaoštriti konkurenciju. Što se tiče veznog reda on je sa ovim kompletiran, a ako bude nešto novo izašlo na drugim pozicijama, odmah ćemo reagovati", zaključio je Lambulić.


D.Č.