26-09-2023

(FOTO) Od oktobra počinju besplatne radionice za djecu i omladinu u Dukley Academy

Nakon uspješnog završenog zimsko/proljećnog semestra i ljetnje pauze, Dukley Academy opet pokreće besplatne radionice za svu zainteresovanu djecu iz Budve, u okviru kontinuirane akcije razvijanja neformalnog obrazovanja i lijepih odnosa sa zajednicom u okviru društveno-odgovornih projekata.


Foto: Privatna arhiva

Media klub u kojem će učenici, između ostalog, učiti o pravilnoj komunikaciji, savlađivanju generacijskih i međugeneracijskih barijera u razumijevanju, medijskoj pismenosti, prezentacijama u javnosti i slično, vodiće Tijana Kotarac, dugogodišnja novinarka i urednica i PR menadžerka. Klub komunikologije je namijenjen djeci i omladini uzrasta od 10 do 19 godina.



Bio klub sa mnoštvom raznovrsnih tema iz oblasti ekologije i održivog razvoja, zdravih stilova života, ličnog zdravlja i higijene vodi Danijel Samardžić, magistar biomedicinskog inženjeringa i namijenjen je uzrastu od 13 do 19 godina.



Kotarac i Samardžić ističu da im je veliko zadovoljstvo i čast što su i ove jeseni pozvani da budu predavači u okviru Dukley Academy radionica, te da će se potruditi da nastava bude zanimljiva, interaktivna, da se, osim u prostorijama na Zavali, jednim dijelom odvija i na otvorenim prostorima i da podrazumjeva dosta prakse.



Prijave za Bio i Media klub traje sve do početka oktobra, kada će se i formirati grupe.

Više informacija na brojeve telefona: Danijel Samardžić (068 090 177) i Tijana Kotarac (067 240 152)