20-11-2023

Izložba radova Open HeArt radionica u Dukley Gardens-u

"Dukley Gardens" s ponosom najavljuje izložbu radova djece iz Budve, rezultat treće sezone projekta "Open HeArt Kids Studio". Umjetničke radionice su se održavale svake nedelje u umjetničkom studiju kompleksa Dukley Gardens, pružajući mladim umjetnicima od 9 do 14 godina priliku da razvijaju svoje kreativne vještine.


Foto: "Dukley Gardens"

"Studio otvorenog srca" je program koji uvodi djecu u raznolik svijet umjetnosti.Pod vođstvom akademske slikarke iz Budve, Jelene Papović, djeca su imala priliku da bez nadoknade istražuju crtanje, slikanje, vajanje, predstavljajući im različite epohe, stilove i kreativne tehnike.



Radovi umjetničke radionice nastali u septembru i oktobru biće postavljeni na izložbi u Harmonia Cafe & Restaurant u Dukley Gardens 23. novembra od 12 do 14 časova, povodom Dana opštine Budva. Posjetioci će moći uživati u radovima posvećenim uvijek inspirativnoj Budvi, koja glavna tema u jesenjim mjesecima radionica.

Inicijativa kompleksa Dukley Gardens odražava podršku lokalnoj umjetničkoj sceni, pružajući prostor za razvoj mladih talenata. Izložba predstavlja priliku za zajednicu da podrži kreativni potencijal budućih umjetnika i istakne važnost umjetničkog obrazovanja.

Pridružite nam se na izložbi koja stavlja fokus na umjetničke talente djece iz Budve. Vidimo se 23. novembra u Harmonia Cafe & Restaurant-u - mjestu gdje umjetnost postaje stvarnost!