13-03-2023

Izvještaj o izmjenama i dopunama Odluke o naseljima i granicama naselja na teritoriji Opštine Budva

Sekretarijat za komunalno stambene poslove sačinio je izvještaj o prethodnom konsultovanju u postupku izrade nacrta Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naseljima i granicama naselja na teritoriji Opštine Budva.

Izvještaj o izmjenama i dopunama Odluke o naseljima i granicama naselja na teritoriji Opštine Budva | Radio Televizija Budva

Foto: GA

U saopštenju za javnost navedno je da je Sekretarijat za komunalno stambene poslove u skladu sa članom 20 Odluke o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova (Službeni list crne Gore-Opštinski propisi" br. 13/12), dana 27.02.2023. godine objavio Obavještenje br. 07-354/23-472/1 o pokretanju postupka za donošenje Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naseljima i granicama naselja na teritoriji Opštine Budva.

“Cilj Obavještenja je da se subjektima učešća u vršenju javnih poslova omogući učestvovanje u pripremi nacrta Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o naseljima i granicama naselja na teritoriji Opštine Budva, na način da svoje predloge i sugestije dostave Sekretarijatu za komunalno. stambene poslove do 06.03.2023. godine.

Do navedenog datuma Sekretarijatu za komunalno stambene poslove nisu dostavljeni predlozi i sugestije u pisanoj i elektronskoj formi”, saopšteno je iz Sekretarijata za komunlno stamene poslove.