16-11-2021

Kako da postaneš SUPERSTAR na razgovoru za posao? Čekamo te na besplatnoj radionici!

U četvrtak u 19h u organizaciji Omladinskog kluba Budva u saradnji sa Coca Cola, održaće se online predavanje Jelene Marković, koja stoji iza popularne Instagram stranice Smart Change.

Kako da postaneš SUPERSTAR na razgovoru za posao? Čekamo te na besplatnoj radionici! | Radio Televizija Budva

COCA-COLA PODRŠKA MLADIMA I OK BUDVA

Svima je odlazak na razgovor za “posao iz snova” jedan od većih stresova u životu. Ali, sve možete vrlo lako preokrenuti u svoju korist.

Ključno je da se dobro spremite i razmišljate na vrijeme o
svakom detalju, jer baš sve ostavlja utisak o vama. Baš sve? Da, i kako vam izgleda CV, i kako ste se obukli, i kakva vam je gestikulacija, odgovori, komentari…baš sve je slika o vama.

Možda vam sada izgleda da je nemoguće biti idealno spreman za razgovor za posao, ali imamo dobru vijest.

Iskoristite priliku i sve odgovore na pitanje – kako da budeš SUPERSTAR na razgovoru za posao saznajte od mastera komunikologije Jelene Marković, koja stoji iza popularne Instagram stranice Smart Change.

Omladinski klub Budva u saradnji sa Coca-Cola podrška mladima projektom omogućili su vam da prisustvujete Jeleninom predavanju POTPUNO BESPLATNO!

Online predavanje će biti održano 18. novembra u 19h, a prijaviti se možete već sad na NA OVOM LINKU.

Šta ćete sve naučiti?

Prije svega, kako da napišete CV, koji neće biti samo štura slika o vama. Naučite kako da napravite najbolji i efektan CV i istaknete svoje prednosti tako da one odmah budu vidljive budućem
poslodavcu. Saznajte i kako se piše motivaciono pismo koje neće biti dosadno i puno floskula.

Jelena Marković ukazaće vam i na greške koje najčešće pravimo u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, a da ih nismo svjesni.
Iskoristite priliku da naučite kako da samopouzdanije, empatičnije i jasnije predstavite svoje ideje i sebe i postanete BAŠ TA OSOBA koju će poslodavac odabrati.

I ne zaboravite da je put do posla popločan edukacijom.
Dodatna edukacija čeka vas upravo na platformi Coca-Cola podrška mladima.

Naučite da sagledate svoju ličnost iz profesionalnog ugla, kako da izgradite svoju LinkedIn reputaciju, kako da upravljate svojim vremenom i koje su to vještine prodaje i pregovaranja. Ovaj program je šansa da saznate i kako da razvijete projekat i upravljate njim, kako da napišete biznis plan, a naučiće
vas i osnovama računovodstva na jednostavan način.

Zato, osnažite se znanjem, registrujte se na LINKU i poslušajte osam predavanja sjajnih crnogorskih predavača.