08-11-2019

Kod nas je najbolje: Zdravko Čolić i Ceca na Trgu za doček Nove godine

Zvijezda novogodišnje noći na starogradskom trgu u Budvi biće legendarni pjevač Zdravko Čolić, dok će prvog januara nastupiti najveća balkanska folk zvijezda Ceca.

Kod nas je najbolje: Zdravko Čolić i Ceca na Trgu za doček Nove godine | Radio Televizija Budva

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede, održala je danas konferenciju za novinare, na kojoj je predstavljen bogat program Nove 2020. kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

Kako je najavila direktorica Turističke organizacije opštine Budva, Maja Liješević, program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada i ove godine biće veoma bogat.

Program će ove godine trajati pet dana, od 28. decembra do 01. januara.

U subotu 28. decembra nastupiće Krugovi u žitu, Akademia i Gula i Psihomodo pop.

U nedelju 29. decembra popodnevni koncert održaće Lena Kovačević. Program se nastavlja u 21 sat kada će koncert prirediti Gradska muzika Budve, bend Refugie Jesus & Apostols i na kraju Neno Belan.

Ponedjeljak, 30. decembar je rezervisan za ljubitelje strane muzike. Planiralana je DJ zabava sa Stevanom Mandićem i John K dok će zvijezda večeri biti poznati turski DJ Mahmut Orhan. Još se čeka potvrda za francuski DJ duo Ofenbach.

U utorak 31. decembra program počinje Popodnevnim programom za djecu da bi od 21 sat nastupili The Grupa, Nevena Božović i legendarni Zdravko Čolić, sa kojim ulazimo u novu godinu.

Već tradicionalno, 01. januara od 13h počinje koncert klasične muzike sa Mediteranskim revijskim orkestrom. Od 21 sat nastupaju Assa Voce, Hari Mata Hari i najveća balkanska folk zvijezda - Ceca.


Direktorica Turističke organizacije Budva Maja Liješević je kazala da su angažovali i veliki broj izvođača iz Budve, kako bi afirmisali lokalnu, ali i domaću muzičku scenu.

Ona je izjavila je Turistička organizacija za organizaciju novogodišnjeg programa izdvojila 300 hiljada eura, ali nije mogla da saopšti koliko je još izdvojila i Opština Budva.

U hotelu Palas nastupiće Aco Pejović, Severina, Tijana Dapčević, Nina Badrić, Dejan Petrović i Big Bend, najavila je menadžerka za odnose sa javnošću HG Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović.

Novogodišnji program još nije gotov u Splendidu, ali za sada se zna da će tokom petodnevnog programa, kako je kazala Maja Vukićević, nastupiti Neda Ukraden, Haris Dzinović i Petar Grašo, a kompletan spisak muzičkih zvijezda će biti objavljen narednih dana.

Programe su pripremili i hoteli Avala, Falkenštajner, Maestral i Melia, a tokom zime na rivijeri će biti otvoreno više od 30 hotela. Današnja pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu , saopšteno je iz TOB-a.