18-05-2019

Kotoranka među pet najljepših na izboru za "Miss 7 kontinenata" VIDEO

Prošlogodisnja druga pratilja izbora za mis Crne Gore, Anđela Vukadinović iz Kotora predstavila je Crnu Goru u Bodrumu na izboru za "Miss 7 kontinenata" i ušla u top pet najljepših. Osvojila JE titulu četvrte pratilje i mis šarma.

"Bilo je prelijepih djevojaka i bila je velika konkurencija. Upoznala sam divne cure sa kojima ću ostati u kontaktu. Svaki dan nam je bio ispunjen različitim aktivnostima. Išli smo na krstarenja jahtom, luna park, ronjenje...

Pored prelijepg druženja imale smo i naporne probe koreografije koje su trajale po 2-3 sata. Imali smo i snimanja na predivnim lokacijama u Bodrumu i šire.

Na finalnim večerima oduševila sam publiku predivnom kreacijama Lazara Ilica i Hunt by Kristina & Lazar. Dostojno sam predstavila Crnu Goru kada sam podjelila suvenire sa motivima specifičnim za našu državu. Nakon ovog takmičenja nastaviću da se bavim manekenstvom kako u Crnoj Gori tako i u inostranstvu.

Ovo takmičenje mi je donjelo dosta angažmana,a posebno mi je drago što sam odabrana za miss šarma i odradila reklamne fotografije za njihov predivan hotel, izavila je Anđela za naš Portal.