01-07-2021

Mikijelj: DPS, jeftina marketinška agencija da se obrati pretpostavljenom

"Šokirani smo vašim današnjim saopštenjem, da zarad promocije tajkuna i partijskog vođe idete toliko daleko da koristite jedan tragičan momenat u partijske svrhe.", naveo je pored ostalog Mladen Mikijelj, direktor JP Morsko Dobro, u odgovoru na saopštenje za javnost budvanskog DPS-a. Saopštenje prenosimo integralno.

Mikijelj: DPS, jeftina marketinška agencija da se obrati pretpostavljenom | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva

Iz dana u dan smo svedoci negativne kampanje koja je direktno usmjerena prema Javnom preduzeću za upravljanjem morskim dobrom Crne Gore.

Povodom saopštenja OO DPS Budva imamo obavezu da kao javno preduzeće, zarad transparentnosti, pošaljemo odgovor na uvid.

Osnovni cilj postojanja Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je da obavlja djelatnost od opšteg interesa, a ne u interesu pojedinca. Šokirani smo vašim današnjim saopštenjem, da zarad promocije tajkuna i partijskog vođe idete toliko daleko da koristite jedan tragičan momenat u partijske svrhe. Ovim putem želimo i da vam se zahvalimo, jer ste nas dodatno podstakli da preduzmemo sve neophodne mjere, kako bi pokrenuli postupak protiv odgovornih.

Da li iz neznanja ili neobavještenosti "o sopstvenoj neobavještenosti", ovim putem vas informišemo da je zakupac pomenutih plaža "Adriatic properties". Pa u skladu sa tim, sugerišemo vam da se kao jeftina marketinška agencija obratite pretpostavljenom.