23-10-2019

Ministar Nurković u radnoj posjeti Opštini Budva

Ministar saobraćaja i pomorstva gospodin Osman Nurković boravio je danas u radnoj posjeti Opštini Budva sa svojim saradnicima.


Pored ministra sastanku su prisustvovali mr Angelina Živković, državna sekretarka, Maja Mijušković, generalna direktorica Direktorata za pomorsku privredu i Jelena Raspopović, rukovodilac odjeljenja za odnose sa javnošću i protokol.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević istakao je da je Budva strateški važna opština za cijelu državu.

"Važno je da sarađujemo i radimo za dobrobit svih građana, dobrobit građana uvijek treba da bude na prvom mjestu, svaka opština je važna, kako na sjeveru tako i na jugu.

Rješavajući probleme na lokalnom nivou, realizujući kvalitetne projekte benefiti se moraju osjetiti i na nacionalnom nivou," istakao je predsjednik Opštine.

"Imajući u vidu dinamičan razvoj opštine Budva, izgradnja savremene infrastrukture je neophodan preduslov svih privrednih aktivnosti," naglasio je ministar Nurković.

"Danas smo iskoristili priliku da razgovaramo o detaljima vezanim za dva važna projekta koja će se realizovati na teritoriji opštine Budva, riječ je o bulevaru od Jaza do Tivta i zaobilaznici Budva.

Zadovoljstvo je otvoreno razgovarati i ukazati na potrebe opštine, kako bi se i u planovima države mogli definisati projekti i njihova kvalitetna realizacija”, zaključio je ministar saobraćaja i pomorstva.