28-06-2021

Održan sastanak sa predstavnicima Hotlelske grupe “Budvanska rivijera”

Predsjednik OD IRF-a Velizar Kaluđerović i izvršna direktorica dr Irena Radović, danas su sa saradnicima održali sastanak sa predsjednikom OD Hotelske grupe (HG) “Budvanska rivijera” AD Budva, Mijomirom Pejovićem.

Održan sastanak sa predstavnicima Hotlelske grupe “Budvanska rivijera” | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

Tema sastanka bila je saradnja na budućim projektima u cilju unaprjeđenja kapaciteta ove hotelske grupacije, kao i očekivanja i izazovi u vezi sa predstojećom ljetnjom turističkom sezonom imajući u vidu značaj Budvanske rivijere za privrednu aktivnost crnogorskog primorja.

Predsjednik Kaluđerović i direktorica Radović upoznali su predstavnika HG “Budvanska rivijera” Mijomira Pejovića sa programima podrške IRF-a vezanim za djelatnost turizma, sa akcentom na podršku projektima koja je namijenjena prije svega mikro, malim i srednjim preduzećima čija je likvidnost ugrožena usljed negativnog uticaja pandemije COVID-19.

Predstavnici IRF-a su iskazali spremnost da ovoj Hotelskoj grupi pruže finansijsku podršku, kao i dobavljačima ove grupacije, u cilju prevazilaženja krize izazvane pandemijom koronavirusa.