06-08-2020

“Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane Viber stikere Budve!”

Turistička organizacija opštine Budva je kreirala novi paket Viber stikera koji korisnici već danas mogu besplatno preuzeti sa Sticker Market-a aplikacije Viber.

“Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane Viber stikere Budve!” | Radio Televizija Budva“Sa željom da ovo ljeto, drugačije od svih prethodnih, uljepšamo i osvježimo, došli smo na ideju da kreiramo novi paket lijepo osmišljenih, šaljivih i atraktivnih Viber stikera koji predstavljaju Budvu i koje će korisnici iz Crne Gore, vjerujemo, sa zadovoljstvom razmijenjivati između sebe i sa prijateljima iz cijelog svijeta”, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.

Preuzimanjem ovih Viber stikera korisnici, ukoliko žele, direktno postaju članovi Budva zajednice (Budva Community) na Viber-u, gdje se na brz i jednostavan način mogu informisati o aktuelnim dešavanjima u Budvi, zanimljivostima, kulturnim dešavanjima,
povoljnostima u budvanskim hotelima, privatnom smještaju i restoranima, spoljašnjoj temperaturi i temperaturi mora, ali i uživati u fotografijama i video zapisima budvanske rivijere.

Uspješna saradnja sa komunikacijskom platformom Rakuten Viber počela je krajem 2015. godine kada je Budva otvorila prvi public communication channel Viber u Crnoj Gori, koji je za relativno kratko vrijeme prikupio preko 60.000 članova.

Nedugo zatim, Budva je postala prvi grad u regionu koji je dobio i svoj paket Viber stikera. Odlično primljeni od strane javnosti, stikeri sa motivima Budve su tokom 2016. godine preuzeti više od 320.000 puta, a preko milion korisnika Viber-a iz Crne Gore i Srbije je imalo prilike da ih vidi.

“Vjerujemo i u uspjeh novog paketa Viber stikera koji će biti dostupan za preuzimanje u naredna dva mjeseca za korisnike u Crnoj Gori uz opis - Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane stikere Budve!”, zaključuje se u saopštenju.