27-03-2019

Otvoren konkurs Telenor fondacije „Zamisli sve“

Telenor fondacija pozvala je sve koji žele da se pridruže toj kompaniji u kreiranju pozitivnih promjena u društvu, da se prijave na konkurs za podršku društveno odgovornim projektima koji je otvoren do 10. aprila.

Otvoren konkurs Telenor fondacije „Zamisli sve“ | Radio Televizija Budva

Iz Fondacije su podsjetili da se na konkurs „Zamisli sve“ mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije (NVO), institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori, a prijavni obrazac potrebno je poslati na mejl adresu fondacija@telenor.me.

Kako su naveli, cilj sedmog konkursa Telenor fondacije je pronalaženje inovativnih i održivih rješenja za izazove u različitim oblastima.

„Veću šansu da dobiju podršku imaće projekti fokusirani na polja djelovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će o projektima čiju će realizaciju Telenor finansijski i logistički podržati odlučiti Upravni odbor Fondacije.

Informacije o neophodnim dokumentima i načinu prijave dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Telenor fondacija ove godine obilježava petogodišnjicu poslovanja, a od svog osnivanja podržala je preko 20 društveno odgovornih projekata, u saradnji sa 30 NVO i institucija.