07-02-2023

Poziv crnogorskim maslinarima da učestvuju u humanitarnoj akciji

Društvo maslinara Bar poziva je sve maslinare u Crnoj Gori da učestvuju u humanitarnoj akciji, odnosno da doniraju barem pola llitra maslinovog ulja Narodnoj kuhinji u Baru.Društvo maslinara Bar je na sastanku Upranog odbora donjelo odluku da pokrene humanitarnu akciju prikupljanja maslinovog ulja za podršku rada Narodne kuhinje u Baru.

Društvo maslinara Bar je najveća maslinarska organizacija u Crnoj Gori koja realizuje mnogobrojne projekte i aktivnosti te je stoga odlučeno da se pozovu barski odnosno crnogorski maslinari da za podršku rada Narodne kuhinje u Baru doniraju bar pola litra maslinovog ulja.

Crnogorski maslinari su ove godine imali dobar rod maslina i proizveli su značajne količine vrhunskog maslinovog ulja. Sigurnii smo da je veliki broj maslinara kako iz Bara tako i iz cijele Crne Gore spreman da za rad ove organizacije koja hrani veliki broj naših sugrađana spreman da izdvoji bar pola litra maslinovog ulja.

Maslinari su nebrojeno puta pokazali svoju solidarnost pa ne sumnjamo da će i sada posebno kada imaju priliku da pomognu da se nahrane oni kojima je hrana prijeko potrebna.

Svi zainteresovani masliinari za detaljne informacije mogu da se jave na telefon 069 039 143, saopšteno je iz Maslinarsklog društva Bar.