09-03-2023

Radulović: Pomrsio sam konce mnogima, zato dižu hajku

Predsjednički kandidat Jovan Radulović poručio je da je hajka koja se digla protiv njega proizvod svih retrogradnih politika prošlosti koji, kako je rekao, nikako ne mogu da se pomire da je jedan autsajder pomrsio konce mnogima.


Jovan Jodžir Radulović Jovan Jodžir Radulović (Foto: Facebook)

“Svi oni koji su najavili tužbe, a nalaze se na listama Jakova i mene i mene i drugih kandidata su samo osvjedočeni ljudi koji su u prošlosti 2018. godine isto ovo radili zarad interesa nekih drugih partija. Je li moguće da su se moji protivkandidati prepali toliko jednog Jodžira”, poručio je on.

Provjerom potpisa podrške predsjedničkim kandidatima na aplikaciji Državne izborne komisije, veći broj građana prijavio je da su njihova imena na spiskovima podrške koju nikada nijesu dali.

“Dakle moje mišljenje je da sve što radim radim transparentno sa sobom, sa svojim reklamama, smijehom, humorom i svojom porodicom.Tako sam i skupljao potpise. Svima vama još jedna velika zahvalnost koji ste mi dali potpise i putem drustvenih mreža slali podatke”, navodi se u saopštenju.

Naveo je da nije neko ko se može baviti time da li je bilo zloupotreba pri skupljanju potpisa.

“Papiri potpisa podrške su se takođe nalazili u svakom gradu, kasnije su mi se dostavljali ti papiri, tako da ne znam ko se potpisivao, ili da li je, mogu i da sumnjam, neko isti od politickih partija to uradio, kako bi me eliminisao. Ja sigurno nisam išao po kuća i krao lične karte.Kako nije isplivao ni jedan potpis gospodina Danilovića, a znamo iz kakvih baza je prikupljao potpise, nego eto zaboga jedan Jodžir smeta na 10-tak izolovanih slučajeva”, kazao je Radulović.

Ističe da se digla hajka i zbog načina prikupljanja i pozivanja na društvene mreže, pa je Agencija za zaštitu ličnih podataka saopštila da ukoliko neko šalje samovoljno podatke nije zloupotreba.

“Sad kad sam se kandidovao sam falsifikator potpisa podrške.Očigleno je da je Jodži pomrsio konce mnogima,i onima koji ne vole svoji zemlju i državu.Ovaj mali je voli i ići će do pobjede”, poručio je Radulović.