29-08-2014

Seminar na temu “Način života je preduslov za ljepotu“

Opštinska kancelarija za rodnu ravnopravnost Bijelo Polje učestvuje u promociji seminara Udruženja preduzetnica Crne Gore, na temu “Način života je preduslov za ljepotu“.

Seminar na temu “Način života je preduslov za ljepotu“ | Radio Televizija Budva

Udruženje preduzetnica organizuje seminar u saradnji sa Balkanskim udruženjem žena u zanatstvu, školom Alfa ton Lekić, kompanijom 8 RED D i Udruženjem preduzetnica Makedonije.

Na seminaru će biti predstavljenin najnoviji trendovi u kozmetici koji obuhvataju četiri usko povezane tematske cjeline: masaža, meditacija, wellness i spa. Edukatorka na seminaru Roza Popovska, vlasnica salona ,,Laser Etetik,, će na primjerima pokazati tehnike: lifting lica sa algama, kraljevski tretman lica i tjela, liječenje akni i bubuljica organskim putem, primjena biljnih a ne mineralnih ulja u masažama, manuelne masaže i celulit program bez upotrebe aparata, holistički pristup: balans duše, duha i tjela.

Predavači za frizere će biti iz škole Alfa Ton Lekić. Takodje je ugovoren i radni sastanak za promociju i dolazak na tržište Crne Gore kozmetičkih proizvoda "Esensa Mediterana".

Sve polaznice seminara će na kraju dobiti Certifikate o odslušanom tečaju. Obuka će se organizovati od 29. do 31. avgusta u prostorijama skole Alfa Ton Lekić, u ulici Mitra Bakića, br. 2 u Podgorici.