05-02-2021

Sljedeće nedjelje dvodnevna obuka "Magični svijet komunikacije"

Dvodnevna obuka na temu "Magični svijet komunikacije" biće održana 9. i 10. februara u Omladinskom klubu Budva (TQ Plaza, 1. sprat), sa početkom u 17:30h. U okviru obuke svoje iskustvo u radu i dosadašnje prakse predstaviće Mileva Seratilić, PR direktorica Represent Communications.


Foto: Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade

Kako je saopšteno iz Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, obuke će se održati u trajanju od sat i po. Ova aktivnost biće upriličena u sklopu projekta Evropske omladinske kartice, koji se u Budvi realizuje pod pokroviteljstvom Opštine Budva i Sekretarijata za društvene djelatnosti.

"Aktivnost je predviđena za učenike i učenice završnih razreda srednje škole, kao i studente i studentkinje koji žive u Budvi, koji će nakon dvodnevne obuke preuzeti potvrde o učešću od organizatora. Očekujemo vas da zajedno usavršimo vještine javnog nastupa i prezentacije!", stoji u saopštenju.

Radionice su besplatne i održavaju se u skladu sa preporučenim epidemiološkim mjerama od strane IJZ, a broj učesnika i učesnica
ograničen je na 15.

Prijava je na linku:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe_7r0.../viewform


M.S.