14-03-2019

Snow Dance festival na Vučju, besplatan prevoz iz Budve

Peti po redu Snow dance festival održaće se od 15-17.marta u ski centru Vučje, a sve posjetioce očekuje bogat zabavni program, promotivne cijene pića i besplatan prevoz, koji je u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom organizovan i iz Budve.

Snow Dance festival na Vučju, besplatan prevoz iz Budve | Radio Televizija Budva

U petak veče, sa početkom u 20h u ski centru Vučje biće organizovan Intro party gdje će goste zabavljati Nitro band. Već u subotu sa početkom od 12h nastupiće Iks-Oks bend, a nakon njih kao headliner će nastupiti Dejan Milićević. Drugi dan festivala će biti završen nastupom DJ Proximus-a. U nedelju, 17. marta kao headliner će nastupiti Marko Milosavljević, a pored njega će nastupiti i Audiostorm. Program će početi u 12 h.

Za dobro raspoloženje, pored izvođača, na festivalu pobrinuće se i profesionalna ekipa glavnog sponzora festivala, prve crnogorske craft pivare Mammut.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u subotu organizuje besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti najkasnije do petka, 15.marta , besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7.00 do 15.00 sati.

U subotu 16. marta polazak iz Podgorice planiran je u 09.00 sati ispred Ekonomskog fakulteta, a povratak u 18.00 sati sa skijališta Vučje.

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama organizovan je i iz Bara, Ulcinja, Budve i Kotora.