21-10-2022

Stanković: Budva zaslužuje ljude od riječi, ljude koji žele da izliju jak temelj za sve nas

Sjećamo se svih onih dugih godina borbe protiv DPS režima, teških perioda u kojima je Budva grcala i zaostajala u mnogo čemu, čvrsto stojeći kao dio SNP na braniku našeg grada, od organizovane krimininalne grupe koja je Budvu dovela do dugova i svakojakog negativnog imidža u društvu, poručio je Miloš Stanković, kandidat za odbornika na izbornoj listi "SNP - Temeljno za Budvu".


Foto: SNP Budva

Kako je istakao, umjesto da ponese krunu kraljice Mediterana, Budva je prepoznatljivo nosila vijenac satkan od kriminalnih radnji, afera, nedomaćinskog poslovanja.

"Nakon prvog udarca koji smo hrabro odigrali 2016. godine, pa preko veličanstvene pobjede nošene litijama, zaštite naše crkve i našeg naroda prebijanog ispred opštine 2020. godine, samo smo zaorali njivu na kojoj moramo svi zajedno da radimo da bi na dugoročnom planu istinski vratili onaj stari sjaj i duh koji Budvu mora da krasi", kazao je Stanković.

Prema njegovim riječima, SNP je od svog osnivanja pa do danas trpio i trpjeće udarce, ali uvjerava da će njegovi temelji izdržati ma koja udarala silina, jer su, kako je naglasio, to temelji sazdani na jakim, časnim i poštenim ljudima kao braniocima dostojanstva i pravde.

"Obećali smo jasno i nedvosmisleno građanima da ćemo potpisati Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, koji je preko deceniju stajao u fioci kriminalne hobotnice DPS-a. To smo i uradili, iako provlačeni kroz blato i trnje prije potpisivanja Temeljnog ugovora, i to snažnim udarcem po DPS-u, što je u krajnjem i dovelo do njihove sveopšte histerije i obaranja Vlade Crne Gore. Budva zaslužuje ljude od riječi, ljude koji žele da izliju jak temelj za sve nas. Tako da, ajmo svi zajedno, ajmo svi iz početka, ajmo TEMELJNO ZA BUDVU!!!", zaključio je Stanković.