04-12-2020

TOB prikuplja podataka za katalog privatnog smještaja

Iz Turističke organizacije opštine Budva pozivaju sve izdavaoce privatnog smještaja na teritoriji opštine Budva da dostavne potrebnu dokumentaciju kako bi njihovi smještajni kapaciteti bili uvršteni u katalog privatnog smještaja, ukoliko to već nisu uradili.


Foto: TOB

Potrebna dokumentacija podrazumijeva formular, koji se nalazi na oficijelnom web sajtu TOB-a www.budva.travel u dijelu Dokumenti, kao i kopiju rješenja o izdavanju.

Rok za dostavljanje dokumentacije je 18. decembar 2020. godine.
Dokumentacija se može dostaviti putem email-a info@budva.travel ili dolaskom u kancelarije TOB-a (Mediteranska 8/6 - TQ "Plaza") radnim danima od 8h do 13h.

Preporuka i svima onima koji su već dostavljali dokumentaciju je da klikom na link u nastavku provjere da li su njihovi kapaciteti adekvatno predstavljeni u posljednjem izdanju kataloga - www.budva.travel

"Zajednički cilj svih nas koji se bavimo turizmom u Budvi je da objedinimo i na kvalitetan način predstavimo našu turističku ponudu, posebno kada su u pitanju smještajni kapaciteti kojima se Budva ponosi. Katalozi hotelskog i privatnog smještaja koje je Turistička organizacija opštine Budva uradila upravo i objednjuju sve te informacije, a sada je došlo vrijeme da ih ažuriramo. Stoga još jednom pozivamo naše sugrađane, vlasnike privatnog smještaja, da iskoriste priliku i svoje kapacitete predstave u ovom katalogu koji će biti dostupan online na našem web sajtu, kao i u štampanom izdanju", istakla je Maja Liješević, direktorka TOB-a.