13-03-2023

U toku javna rasprava o visini i načinu plaćanja godišnje naknade za korišćenje prostora bespravnog objekta na teritoriji Budve

Iz Uprave lokalnih javnih prihoda Opštine Budva uputili su javni poziv građanima Opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima i službama, pravnim licima i preduzetnicima i ostalim zainteresovanim subjektima da učestvuju u javnoj raspravi u vezi sa Nacrtom Odluke o visini i načinu plaćanja godišnje naknade za korišćenje prostora bespravnog objekta na teritoriji Opštine Budva.

U toku javna rasprava o visini i načinu plaćanja godišnje naknade za korišćenje prostora bespravnog objekta na teritoriji Budve | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva, icarus_budva

Javna rasprava počela je 7. marta, i trajaće 20 dana, tj. do 27. marta.

Svi zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije mogu izraziti na Javnoj raspravi koja će biti organizovana u sali SO Budva 15. marta u 12h, u pisanoj formi, putem pošte, na adresu: Opština Budva- Uprava lokalnih javnih prihoda, kancelarija br. 39, Trg sunca br. 3, putem e-mail adrese: vesko.maric@budva.me, zaklina.fustic@budva.me ili putem broja telefona 033/474-330, kao i u neposrednoj komunikaciji sa Veselinom Marićem i Žaklinom Fuštić u kancelariji broj 39.

Uprava lokalnih javnih prihoda Opštine Budva razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi najkasnije do 1. aprila tekuće godine i isti objaviti na internet adresi Opštine Budva www.budva.me i na oglasnoj tabli Opštine Budva, Trg Sunca broj 3, navodi se u obavještenju Uprave lokalnih javnih prihoda Opštine Budva.