31-05-2014

Večeras revija Vivijen Vestvud

Revija britanske modne dizajnerke Vivijen Vestvud pod nazivom “Sve je povezano” („Everything is connected“) održaće se 31. maja u Budvi u 20:30 časova ispred zidina Starog grada Budve.

Večeras revija Vivijen Vestvud | Radio Televizija Budva

Legendarna britanska dizajnerka predstaviće u Budvi kolekciju proljeće/ljeto 2014, u okviru "Climate Revolution" inicijative kojom želi da ukaže javnosti na klimatske promene.

Naziv revije predstavlja glavnu poruku “Climate Revolution” inicijative i znači da svako od nas onim što radi i govori može uticati na svijet oko sebe.

Vivijen Vestvud već neko vrijeme kroz donacije i volontiranje pomaže različitim organizacijama koje se bave problemom klimatskih promjena, a sada je zauzela nov pravac - nastojaće da pobudi ekološku svijest i kroz svoje kolekcije.

Poseban akcenat u novoj kolekciji želi da stavi na pletenu odjeću iz nove kolekcije, jer su fino predivo i tople boje savršeni za pokazati svoje osunčano tijelo. Većina komada u sebi sadrži reciklirana stakla od naočara izrezana u posebnim oblicima i motivima.

Svjetski modni događaj u Crnoj Gori organizuje agencija “Murano Montenegro” koja je za ovu reviju angažovala jednu od najpoznatijih stilistkinja na modnoj sceni Klaudiju Behnke (sarađivala sa Tom Fordom, Albertom Fereti, Vivijen Vestvud i drugima), modnu agenciju “Fox” iz Beograda i dvadeset djevojaka iz Crne Gore. Na reviji će biti prikazani i muški i ženski modeli najnovijih kolekcija.

Ovom revijom agencija “Murano Montenegro” namjerava upotpuniti turističku ponudu Crne Gore i na pravi način promovisati našu zemlju, nakon prošlogodišnje uspješne revije Roberta Kavalija.

Pokrovitelji revije su Turistička organizacija Budve i Opština Budva.