08-05-2014

13. GP Contour fashion connection u Budvi

U organizaciji modne agencije “Mondaine models” a pod pokroviteljstvom Opštine Budva i Turističke organizacije Budva, 09. i 10. maja, na platou ispred hotela “Mogren” biće održan tradicionalni 13. GP Contour fashion connection.

13. GP Contour fashion connection u Budvi | Radio Televizija Budva

Prvog, dizajnerskog dana, publika će na otvorenom moći da vidi revije Ivane Sert (Turska), Nadežde Pavljuk (Rusija) i crnogorskog mladog dizajnera Lazara Ilića, kao i prezentaciju najnovijih modela (“Demetrios” i “Pronovias”) luksuznih vjenčanica salona “Elieblue” iz Podgorice. Drugi dan je rezervisan za srpsku modnu kuću “Mona” koja će u okviru kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2014 pod nazivom “Dodir zlata“ prikazati 65 muških i ženskih modela.

Zaštitno lice 13. connection-a je mlada Milica Lalošević iz Bara, polaznica 6. generacije prve profesionalne škole manekenstva u Crnoj Gori „Catwalk“, koja, posredstvom srpske modne agencije Fashion Glam Rnr uspješno gradi karijeru modela u inostranstvu. Oficijelnu fotografiju dogadjaja potpisuje Srđan Mijajlović iz Beograda koji će biti i zvanični fotograf fashion connection-a.

Specijalna gošća dogadjaja, turska dizajnerska zvijeda Ivana Sert, širom svijeta je poznata po ekskluzivnim kupaćim kostimima koje su u filmu „Sex&City“ nosile Samanta i prijateljice.

I jedne i druge noći program počinje u 21 h.