06-09-2022

Ada Divine Awakening festival poziva sve na akciju čišćenja plaže Ade Bojane

U okviru zatvaranja drugog izdanja Ada Divine Awakening festivala, u nedjelju 18. septembra, biće održana akcija čišćenja obale ostrva, sa početkom u 12 časova. Zajedničko djelovanje organizatora i učesnika Ada Divine Awakening festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode, poslaće poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se posljednjih par godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali. Ovom akcijom ujedno će biti obilježen Međunarodni dan čišćenja obale, 17. septembar.


Foto: Arhiva

Svi koji žele da daju svoj doprinos očuvanju dragulja crnogorske obale, pozvani su da se pridruže akciji čišćenja plaže Ade Bojane u nedjelju, 18. septembra, u 12 časova, na ušću Bojane. Zainteresovani se mogu prijaviti putem emaila info@adawakening.com ili inboxa Facebook stranice i Instagram profila.

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala, koje će se održati od 13. do 18. septembra, okupiće preko 40 vodećih svjetskih edukatora, koučeva, iscjelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja. ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja učesnika je „Povrati svoju moć“.

Na jednoj od najljepših destinacija Evrope okupiće se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije. Preko 80 radionica upotpuniće predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Julia Krakova i mnogi drugi, koji će sa posjetiocima pokrenuti proces ulaska u sopstvenu suštinu i vraćanja sopstvene moći.

Paketi po promotivnoj cijeni od 359 Eur u prodaji do 9. septembra!

Ograničen broj paketa po promotivnoj cijeni od 359 Eur dostupan je samo do 9. septembra. Smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi.