11-10-2019

Admir kreće po "točkove sreće" već naredne sedmice

Za manje od mjesc dana, naš sugrađanin Admir Skenderi, uz veliku podršku humanih ljudi, prikupio je novac koji mu je neophodan za kupovinu električnih točkova za invalidska kolica.

Admir kreće po

Neizmjerno srećan, Admir sa nestrpljenjem očekuje odlazak u Poljsku po svoje "točkove sreće".

"U Varšavu krećem 17. oktobra sa svojom prijateljicom Madeline, i tamo ću ostati pet dana, kako bi na licu mjesta električni točkovi bili montirani na mojim kolicima. Ovi točkovi će mi puno olakšati svakodnevno funkcionisanje, pomoći će mi da budem barem malo samostalniji", kazao je Admir za portal RTV Budva.

On se od srca zahvaljuje svim ljudima koji su mu lično ponudili električna kolica, međutim, kako ističe, morao je da ih odbije, jer će sa ovim električnim točkovima još uvijek koristiti ruke za kretanje, što je veoma bitno za njegovu dijagnozu.

"Prvo da se zahvalim mojoj prijateljici Madeline Luković koja je sve ovo započela sa mnom. Ona je osoba koja je otvorila GoFundMe stranicu za mene jer ista nije dostupna u Crnoj Gori. Onda želim posebno da se zahvalim novinarki Danijeli Benić, koja je moju priču prenjela na portal RTV Budva, prosljedivši je i drugim portalima u Crnoj Gori", istakao je Admir, zahvaljujući se takođe i svim građanima Crne Gore, ali posebno Budvanima, kako dodaje, njegovim sugrađanima, kao i firmama koje su donirale sredstva sa i bez dopisa.

"I na kraju, najviše želim da se zahvalim Tini Bjelobrković, menadžerki TQ Plaze koja je cijelu ovu akciju upakovala u jedan divan događaj. Događaju su pomogli RTV Budva, Omladinski klub Budva, Sekretarijat za društvene djelatnosti, Jack Lupino band, Cafe Babaluu i Hotel Adria. Posebno se zahvaljujem predsjedniku Opštine Budva Marku Batu Careviću, koji je svoju platu donirao meni", istakao je Admir.