02-01-2023

Adžić novogodišnju noć proveo sa policijskim službenicima u Budvi

Građani i turisti koji ovih dana borave u Budvi, najpopularnijoj turističkoj destinaciji u našoj zemlji, mogu se osjećati bezbjedno i sigurno, jer o njima i u danima prazničnog raspoloženja, kada mnogi radne obaveze ostavljaju za sobom, budno brinu profesionalni i odgovorni policijski službenici, poručio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić koji je novogodišnju noć proveo sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva.

Adžić novogodišnju noć proveo sa policijskim službenicima u Budvi | Radio Televizija Budva

Adžić u Budvi (Foto: Gov.me)

"Pozitivna radna atmosfera prisutna je i u ostalim centrima i odjeljenjima bezbjednosti širom Crne Gore, a tokom prazničnih dana, koji sa sobom nose dodatne bezbjednosne izazove, naša policija preduzima brojne, kako operativne tako i preventivne aktivnosti", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Adžić je saopštio da mu je drago mi je da je novogodišnja noć protekla mirno i bez većih incidenata.

"Policijskim službenicima želim što manje poziva i intervencija tokom prazničnih dana, i ne samo za vrijeme praznika, nego da tako bude i tokom cijele godine. Ovom posjetom želim da na simboličan način odam priznanje ovoj časnoj i odgovornoj profesiji i da poručim da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i u godini pred nama predano raditi na afirmaciji policijske profesije i poboljšanju kapaciteta i uslova za policijske službenike", zaključeno je u saopštenju.

Izvor: RTCG