24-05-2016

Agenti TUI-a boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Lokalne turističke organizacije Budva, HG Budvanska Rivijera i turističke agencije Guliver agenti najvećeg holandskog turoperatora „TUI Holandija“ boravili su u studijskoj posjeti Crnoj Gori u periodu od 20-23. maja ove godine.

Agenti TUI-a boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori | Radio Televizija Budva

Predstavnici agencija: TUI Reisbureau, Contact Center, TUI Reisbureau, Tourleader TUI Reisbureaus, TravMagazine, TravelPro, D-Reizen, Dolfijn Reisburo, The Travel Club, Zonvaart Reizen, VakantieXperts, Dolfijn Reisburo, Vakantiexperts Lanting, VakantieXperts Mundisol, ReisCreaties i TravelXL VIOS imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore i hotelskim kapacitetima.

Tokom boravka agenti su obišli Budvansku Rivijeru, Kotor, NP Skadarsko jezero gdje su imali priliku da se voze brodićem do Rijeke Crnojevića. Oni su posjetili i Cetinje i Njeguše gdje su degustirali crnogorke specijalitete, medovinu, pršutu i njeguški sir.

Tokom trodnevne inspekcije destinacije oni su obišli nekoliko hotela visoke kategorije na Budvanskoj rivijeri i tom prilikom su se informisali o cijenama i usluzi u našim hotelima.

Ova posjeta je od izuzetnog značaja za dalju promociju crnogorskog turizma i naše ponude na tržištu Holandije. Agenti su najavili dobru prodaju i istakli da postoji veliko interesovanje holandskih turista za Crnu Goru kao turističku destinaciju.

Podsjećamo da je TUI Holandija, uvrstio ponudu crnogorskih hotela u svoj katalog za ovu godinu, prvi put nakon kraja 80-ih godina prošlog vijeka i da je Crnna Gora nakon skoro 30 godina od ove godine direktno povezana čarter letovima iz Amsterdama do Tivta, dva puta sedmično od maja do oktobra.