06-03-2023

Aleksa Bečić nastavio kampanju "Put časti" na Žabljaku

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić na Žabljaku je nastavio svoju kampanju "PUT ČASTI" uoči predstojećih predsjedničkih izbora.

Aleksa Bečić nastavio kampanju

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Građani Žabljaka su u velikom broju dočekali predsjedničkog kandidata Aleksu Bečića.

U razgovoru sa domaćinima, Bečić je naglasio da su im na ovom putu vodilje čast, poštenje i patriotizam i od tih vrijednosti nećemo odustati:

,,Put kojim smo krenuli popločaćemo iskrenim namjerama da stvorimo društvo svih, društvo zadovoljnih građana. Jedan brojčano mali ali izuzetno hrabar i pošten narod zaslužuje stvaranje kvalitetnih temelja prosperitetne budućnosti za našu omladinu.

Ja sam krenuo u obilazak naše domovine i želja mi je bila da među prvim opštinama obiđem i Žabljak, jer iz ovoga mjesta odavno je zapaljena baklja slobode koja i danas gori i neće se nikad ugasiti.”

Veliki broj građana koji su dočekali Bečića, poslali su poruku da je narod Žabljaka odlučan u namjeri da Crna Gora raskrsti sa politikom prošlosti i u zgradi Predsjednika države i da će se taj trenutak desiti 19. marta.

,,Crnu Goru nećemo rasprodati, već ćemo je graditi. Narod Crne Gore nećemo siromašiti, već ćemo stvoriti mogućnost da od svoga rada pošteno i zadovoljno živi svaki građanin Žabljaka i Crne Gore. Svoje džepove nećemo puniti dok gledamo kako narod gladuje, tu politiku smo i 30. avgusta i 23. oktobra poslali u prošlost.''

Predsjednički izbori imaju veći značaj za dalji put i razvoj Crne Gore mnogo više od svih prethodnih.
Politika me nije napravila materijalnim milionerom, ali duhovnim zasigurno jeste. Nema ništa ljepše nego se slobodno kretati i slobodno razgovarati sa građanima ove divne zemlje, upoznavati poštene i časne porodice i sticati nova prijateljstva. Moja duša je puna kada pogledam oko sebe odlučan narod. Moje srce je puno kada vidim da ispred sebe imam one ljude koji žele da u svojim rukama drže svoju budućnost i svoju čast.

E upravo na narednim izborima vi držite najmoćnije političko oružje od kojeg zavisi vaša budućnost. Olovkom ćete odrediti put te budućnosti. Moja istinska želja je da ovo društvo zajedničkim snagama napravimo čvrstim kao vaš i naš Durmitor i blistavo čistim kao gorske oči Žabljačkih jezera.

Pobjeda koju ostvarimo neće biti moja, već će biti pobjeda svih vas, a ja ću biti vaš sluga i sluga ove najljepše države, kao što sam i bio prethodnih petnaest godina dok su me proganjali politički oponenti!", poručio je Bečić.

Nakon posjete Žabljaku, Aleksa Bečić nastavlja svoj predsjednički karavan "PUT ČASTI", sa ciljem da obiđe svaki grad Crne Gore.