17-04-2015

Ambasador Republike Indonezije posjetio Opštinu Budva

Njegova ekselencija Harry Richard James Kando, Ambasador Republike Indonezije, juče je posjetio predsjednika opštine Budva, Lazara Rađenovića, a posebna pažnja tokom sastanka bila je posvećena temama iz turizma, s obzirom na brojne prirodne i kulturne ljepote i bogatu tradiciju dvije zemlje.

Ambasador Republike Indonezije posjetio Opštinu Budva | Radio Televizija Budva

Prvoimenovani Amabasador Republike Indonezije za Crnu G oru James Kando je istakao da mu predstavlja veliko zadovoljstvo što je boravio u zvaničnoj posjeti predsjedniku opštine Budva i njegovim saradnicima, ističući prije svega da je ovo prvi korak za nastavlak saradnje i prijateljskih odnosa dvije zemlje od uspostavljanja dipolmatskih odnosa 2011. godine.

"Na sastanku je bilo konkretnih predloga o budućoj saradnji dvije zemlje, a upoznati smo i sa raznim manifestacijama i festivalima koji se održavaju u Budvi, i već smo se obavezali da sledeće godine uzmemo učešće na Sajmu turizma u Budvi", kazao je Kando.

Svakako već uspostavljene diplomatske odnose, dobre relacije dveju Vlada smo zainteresovani da kapitalizujemo kroz jednu direktnu saradjnu kroz oblast turizma, na polju iskustava, koja je predočena upravo prilikom ove posjete, kazao je nakon sastanka predsjednik Radjenović.

Opširnije u prilogu: