08-03-2019

AMSCG: Mogući odroni na putevima koji prolaze kroz usjeke

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na moguće sitne odrone na dionicama koje prolaze kroz usijeke.

AMSCG: Mogući odroni na putevima koji prolaze kroz usjeke | Radio Televizija Budva

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 sati i od 13 do 17 sati.

Zbog izmještanja cjevovoda na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac - Bar, u mjestu Žukotrlica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz obavezno postavljanje semaforske signalizacije od osam do 17 sati.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Bar - Ulcinj, zbog istražnih radova, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.