05-06-2020

ANB na tajnom zadatku u Budvi?

Nakon što su nam čitaoci poslali fotografiju crnog džipa marke "BMW X5" parkiranog jutros na kružnom toku ka Starom gradu koji nije imao registarske oznake, iz Komunalne policije saznali smo da se radi o vozilu Specijalnog policijskog tima.

ANB na tajnom zadatku u Budvi? | Radio Televizija Budva

"Predstavili su se kao tim Zorana Lazovića i pokazali legitimacije", kazali su nam iz budvanske Komunalne policije, nakon što su građani zahtjevali od Pauk službe da interveniše.

Čitalac koji nam je poslao fotografiju, tvrdi da je crni džip bez registarskih oznaka viđen i prethodnih dana na ulicama Budve, na potezu od Vidikovca do glavnih gradskih semafora.

"Mislim da se radi o pripadnicima Agencije za nacionalnu bezbjednost, vi svakako provjerite, a kao mediji sigurno znate da oni imaju cilj da šire strah i nesigurnost, pa bi bilo dobro da građani budu informisani o čemu se radi", naveo je čitalac.



Kontaktirali smo i Centar bezbijednosti Budva, međutim, za sada nismo dobili više informacija u vezi aktivnosti, povodom kojih se Specijalni policijski tim nalazi u našem gradu.