29-03-2018

Asfaltiran plato kod Crvenog krsta, površine 3.200 m²

Sekretarijati za komunalno stambene poslove i investicije planiranom dinamikom završili su asfalterske radove na platou kod Crvenog krsta, površine 3.200 kvadratnih metara.

Asfaltiran plato kod Crvenog krsta, površine 3.200 m² | Radio Televizija Budva

Tokom sedmice će biti asfaltirane i ostale kritičine ulice u Budvi, a kasnije i Petrovcu.

Prethodnih dana, kako je za TV Budva kazao iz sekretarijata za komunalno stambene poslove, Aleksandar Popović, izmještene su sve vodovodne i elektro instalacije kako bi plato kod crvenog krsta bio spreman za asfaltiranje.

"Planom privremenih objekata je planirano da ova površina uđe pod nadležnost Parking servisa i onda će se vršiti naplata parkinga, naravno, pod nekim povoljnijim uslovima za sve stanovnike koji su vezani za ovaj parking prostor", kazao je Popović.



On je najavio da će na parkingu moći da stane oko 200 vozila.

Kako je istakao, uskoro će biti postavljena i javna rasveta na ovom parkingu.

Za vrijeme izvođenja asfalterskih radova će dolaziti do izmjene režima saobraćaja na navedenim lokacijama, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Popović je uputio molbu svim korisnicima motornih vozila da navedenih dana ne koriste predmetne saobraćajnice, kao i da svi oni koji žele da koriste svoja vozila ista izmjeste iz gore pomenutih ulica.

Nakon asfaltiranje pomenutih lokacija, po dinamičkom planu Sekretarijata za komunalno stambene poslove i Sekretarijata za investicije na redu su lokalne ulice u Petrovcu i Vala na Kamenovu.