31-12-2018

Bečić: Data riječ za nas ima snagu zakona i nema alternativu

Bečić: Data riječ za nas ima snagu zakona i nema alternativu | Radio Televizija Budva

Nakon sjednice Glavnog odbora na kojoj je razmatrano pomenuto pitanje, kao i održanih konsultacija rukovodstva Partije, predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, danas je podnio ostavku na funkciju Predsjednika Opštine Budva, čime su Demokrate u potpunosti ispoštovale koalicioni sporazum, kazao je predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić.

“Iako su mnogi, krajnje nedobronamjerno, tvrdili tokom 2018. godine da će Bečić, Krapović i Demokrate prevariti u Budvi, iako su njihove tvrdnje išle i do toga da sam ušao u nezbor sa liderima Fronta, da bi stvorio osnovu da im ne ustupimo mjesto predsjednika Opštine Budva krajem godine, današnji dan je pokazao da su, kao i mnogo puta do sada, pogriješili”, kazao je Bečić.

Demokrate, istakao je, kada daju riječ, kada stave potpis i pruže ruku, možete probuditi u pola noći, možete ih podsjetiti za godinu, dvije ili deset – ništa se neće promijeniti.

“Data riječ za nas ima snagu zakona i nema alternativu. Zato nam građani vjeruju, zato svakim danom dobijamo sve veću i veću podršku. Naša podrška će uvijek biti tu, dok god se radi na principima na kojima smo oporavili Budvu i doveli je do sjajnih rezultata”, naveo je lider Demokrata.

Ponosni su, dodao je, na rezultate koji su postignuti u Budvi zahvaljujući Krapoviću i njegovom timu.

“Pokazalo se da kada kriminalno iskustvo zamijenite sa zdravom mladošću, imate i oporavak, i nadu, i vjeru, i uspjeh. Sreću za sve koji neće da kradu, otimaju i ruše. Umjesto riječi: blokada računa, dugovi, neisplaćene plate, krađa, kriminalna grupa, građevinska mafija, danas se Budva prepoznaje po riječima: finansijska konsolidacija, vraćeni dugovi, redovne plate, besplatni udžbenici za sve osnovce, novi vrtić, adaptirana škola, naknade za bebe, asfaltiranje, investicije, suficit. Budva je doživjela i finansijsku i moralnu renesansu”, ocijenio je Bečić.

Budva je, prema njegovim riječima, pokazala da je promjena vlasti ljekovita, a ne opasna po budućnost Crne Gore.

“Još jednom, svaku sreću i uspjeh kako na porodičnom, tako i na poslovnom planu, želim svim građanima Crne Gore i svim našim prijateljima u nastupajućoj 2019. godini”, poručio je Bečić.