05-05-2019

Boćari Maina izgubili od Slovenaca, borba za osvajanje titule tek predstoji

Ekipa Boćarskog kluba Maini iz Budve izgubila je u revanš meču osimne finala Lige šapiona od ekipe Boćarskog kluba Zabiče iz Slovenije, rezultatom 12:10.

Boćari Maina izgubili od Slovenaca, borba za osvajanje titule tek predstoji | Radio Televizija Budva

Bilo je potebno da dobiju sve četiri discipline, što se, kako su kazali iz Kluba protiv protivnika kao što je Slovenija, teško moglo realozovati.

Ipak, ne kriju zadovoljstvo, sreću i radost, uprkos porazu.

"Juče se u tivatskoj dvorani pisala istorija! Prvi put u Crnoj Gori je utakmica imala prenos na televiziji MNE! Naša ekipa je igrala za plasman među osam najboljih u Evropi. Mislili su gosti lako će, ali nije bilo tako. Do samog kraja meč je bio neizvestan. Na boću od pobijede i dodatnog izbijanja za plasman dalje. Ugasili su se u jednom trenutku navijači Slovenaca, a naši navijači bili do usijanja. Međutim ipak minimalni poraz od 12-10. Boćanje je u ovom revanšu pobijedilo, ovako se dovode navijači i mlađi naraštaji. Sve čestitke protivniku na plasman dalje a naši momci su stekli neko novo iskustvo koje će im značiti u tek započetom prvenstvu za osvajanje titule", saopštili su iz budvanskog Kluba.