14-09-2017

Bokseri iz Budve na juniorskom EP

Crnogorski boks na juniorskom prvenstvu Evrope u bugarskom ljetovalištu Albena predstavljaće i Petar Liješević i Miloš Krasnići iz bokserskog kluba Budva.

Bokseri iz Budve na juniorskom EP | Radio Televizija Budva

Šampionat je na programu od 18. do 26. septembra.

"Petar Liješević i Miloš Krasnići završavaju treći ciklus priprema, za juniorsko Evropsko prvenstvo koje ih očekuje od 17. do 26.septembra u Bugarskoj. Oba takmičara se nalaze u ovom trenutku u Podgorici gdje je u toku završna faza priprema. Sa njima radi selektor reprezentacije , crnogorski bokser Boško Drašković" - istakao je za RT Budva trener Nikola Ružić

Ružic je dodao da se osim u trenažnom smislu,moraju poklopiti još neke kockice kako rezultat došao. Ono što je bitno je da su oba takmičara motivisana i spremna.

"Njih sam istakao, zato što se radi o takmičarima, koji su jako mladi imaju po 15 godina, i bukvalno cijelo ljeto nijesu imali niti ijedan dan odmora., i imali su i po tri treninga dnevno.Na njih je sada sumjerena najveća pažnja, kako si se u Bugarskoj napravio neki rezultat, a za nas je rezultat osvajanje bilo koje od medalja" - zaključio je Ruzić.



Jelena Janićijević