29-12-2021

Bokserski savez Crne Gore izabrao najbolje u 2021. godini

Na predlog selektora naše reprezentacije Nikole Ružića i većinom glasova članova Upravnog odbora Bokserski savez Crne Gore (BSCG) izabrao je najbolje u 2021. godini.


Ilustracija, Foto: Pixabay

Kako su kazali iz BSCG, za najboljeg pionia proglašen je Strahinja Mrdak (BK Bijelo Polje), za najboljeg školarca Jasmin Idrizović (BK Fenix), a za najbolju školarku Adila Musović (BK Fenix).

Najbolji junior u 2021. godini je Mirko Šarčević iz BK Bijelo Polje, a najbolji mladi i senior Petar Liješević i Petar Marčić iz BK Budva.

Priznanje za najbolju djevojku pripalo je Bojan Gojković (BK Budva).

Najbolji sudija je Đorđije Perović, najbolji trener Nikola Ružić, a najbolji sportski radnik Dragoljub Radović.

Bokserski klub "Budva" proglašen je za najbolji klub.

"Posebne plakete i priznanja biće dodijeljeni svim osvajačima medalja na velikim takmičenjiima u 2021. godini (Petar Liješević, Bojana Gojković, Đorđe Smolović, Mirko Šarčević, Damjan Liješević, Đorđije Lainović)", saopšteno je iz BSCG.

Svečano uručenje priznanja i plaketa biće obavljeno 13. januara u Konferencijskoj sali Hotela CUE (Atlas Capital Centar/ Capital Plaza), Podgorica sa početkom u 13:00 časova. Iz Bokserskog saveza su kazali da će o eventualnim promjenama mjesta i vremena svečanog uručenja javnost biti blagovremeno obaviještena.