03-12-2014

Božićni bazar u subotu

Božićni bazar, koji organizuje Međunarodni klub žena, biće održan u subotu, 06. decembra, u holu šoping mola Delta Siti.

Božićni bazar u subotu | Radio Televizija Budva

Na humanitarnoj manifestaciji, koja se održava pod sloganom Humanost spaja svjetove, učestvovaće 19 stranih ambasada i dvije nevladine organizacije.

„Cilj tog humanitarnog događaja je prikupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe, kroz druženje i upoznavanje s tradicijama drugih zemalja, njihovim suvenirima, prehrambenim i drugim proizvodima”, saopšteno je iz Međunarodnog kluba žena.

Novac prikupljen na bazaru namijenjen je isključivo za humanitarne svrhe. Ove godine se prikuplja novac za kupovinu kreveta za porodilište Kliničkog centra, didaktičkih sredstva za Resursni centar za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom „1. jun” i imobilijara za igralište Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Tisa u Bijelom Polju.

Bazar će u deset sati otvoriti gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović i predsjednica Međunarodnog kluba žena, Diane Risopoulos-Del Monaco.