16-07-2021

Budva domaćin glavnim urednicima prestižnih medija iz Srbije

Od 15. do 18. jula u Budvi će biti smješteni glavni urednici TV Prva, Ringier Springer grupe, RTS-a i agencije BETA. Turistička organizacija opštine Budva organizovala im je cjelodnevni izlet brodićem, uz ručak i kupanje u skrivenim uvalama, u želji da se upoznaju sa budvanskom rivijerom na nešto drugačiji način.


Foto: TOB

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a pod podrškom lokalnih turističkih organizacija, u Budvi su prethodnih dana boravili glavni urednici prestižnih medija iz Srbije.

Od 12. do 15. jula u primorskim gradovima su uživali urednici TV Nova, Tanjug TV, K1 TV i B92, a tokom radne večere sa Majom Liješević, direktorkom TO Budva i Anom Tripković Marković, direktorkom NTO-a razmijenili su utiske o mogućnostima kvalitetnijeg medijskog predstavljanja i promovisanja crnogorskog turizma u srpskim medijima.Ovih dana u Budvi boravi i Robert Decešin, mladi putopisac, avanturista, bloger iz Banja Luke. Robert, koji ima jedan od najposjećenijih blogova na Balkanu, do sada je posjetio 58 zemalja svijeta, ali tvrdi da Budva za njega predstavlja pravi izazov i da se neizmjerno raduje upoznavanju najprestižnije turističke destinacije regiona. Decešin na Instagramu ima više od 30.000 pratilaca, dok je na Facebook-u ta cifra viša od 70.000 (najveći broj pratilaca je iz BiH i Srbije). O Budvi će, pored postova na društvenim mrežama i pisanja na blogu, napraviti i video materijal u trajanju od pola sata.